Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2020 Bouw Service Vrieling Developed By CompanyBoost

Bouwen met Bouwservice Vrieling

Bouwservice Vrieling is een gevestigde naam in Roden en omstreken. Als bouwbedrijf in Roden verzorgen wij voor zowel bedrijven als particulieren alle denkbare werkzaamheden op gebied van nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Ook voeren wij reparatie en onderhoudswerkzaamheden uit en kunnen we, al naar gelang de wensen van de opdrachtgever, maatwerk leveren.

 

Met een vaste groep van gespecialiseerde partners werken wij aan de meest uiteenlopende bouwprojecten. Bouwservice Vrieling neemt u zowel particulier als bedrijf het werk uit handen, ontzorgt en levert kwaliteit en vakmanschap tegen de juiste prijs.

Uw woning bouwen in Roden? Wij zijn het bouwbedrijf voor bouwen in Roden en omstreken waar u naar zoekt! Als bouw professional zijn we gespecialiseerd in het bouwen, aan- en uitbouwen. Bekijk onderstaand bijvoorbeeld de foto’s van ons unieke project in Roden.

Het verbouwen van uw woning doet u niet zomaar. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een bedrijf die dit professioneel aanpakt. De kwaliteit en het afwerken van de verbouwing van uw woning is zeer belangrijk voor de waarde van uw woning.

Heeft u zelf geen kennis hoe u het verbouwen van uw woning moet aanpakken? Of heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij u langs voor een kop koffie

De kosten van het verbouwen van uw woning lopen erg uiteen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen om alleen de woonkamer te laten verbouwen maar ook de slaapkamers en de zolder. Wilt u een schatting hebben van de kosten? Neem contact op via Offerte aanvragen of bel naar 0641225221