Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2020 Bouw Service Vrieling Developed By CompanyBoost

Onderhoud en reparatie van uw woning

Als bouwbedrijf in Roden (Drenthe) verzorgen wij onderhoud uit voor vaste opdrachtgevers in de regio en particulieren. Wij verzorgen u door periodiek de kozijnonderhoud en schilderwerk uit te voeren. Uiteraard kunnen wij naar wens ook werkzaamheden aan uw badkamer, keuken, woning of bedrijfspand verrichten.

 

 

Bij Bouwservice Vrieling is het mogelijk om uw lood te vervangen of juist extra aan te brengen ook houden wij ons bezig met het vervangen van dakgoten, schoorsteen onderhoud, voeg herstel, lood herstel, nieuwe bitumen aanbrengen, bitumen dak vervangen voor EPDM, afspuiten van uw gevel en impregneren.

Het onderhouden van uw woning doet u niet zomaar. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een bedrijf die dit professioneel aanpakt. De kwaliteit en het afwerken van onderhoud van uw woning is zeer belangrijk voor de waarde van uw woning.

Heeft u zelf geen kennis hoe u het onderhoud van uw woning moet aanpakken? Of heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij u langs voor een kop koffie

De kosten van het onderhouden van uw woning lopen erg uiteen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen om alleen de woonkamer te laten onderhouden maar ook de slaapkamers en de zolder. Wilt u een schatting hebben van de kosten? Neem contact op via Offerte aanvragen of bel naar 0641225221