Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2020 Bouw Service Vrieling Developed By CompanyBoost

Over Bouwservice Vrieling

Bouwservice Vrieling is een professioneel bouw en service bedrijf in het verbouwen, aanbouwen, repareren, onderhouden en renoveren van uw woning of bedrijfspand.  

We opereren al sinds 2017 in Roden (Drenthe) en omstreken. Onze werkwijze is gebaseerd op flexibiliteit, communicatie en duidelijkheid. Daar waar mogelijk houden we de projecten het liefst van begin tot eind om zo tot het gewenste resultaat te kunnen komen.

Naast onze passie voor bouw, werken wij samen met partners die bestaan uit vakbekwame timmerlieden, stukadoors, metselaars en tegelzetters. Bij de uitvoering van werken zijn onze partners uitgerust met professioneel gereedschap.

Bouwservice Vrieling is ontstaan uit mijn achtergrond bij de Genie, Landmacht (afdeling constructie) waar ik vele jaren heb gediend en veel heb mee mogen maken. Op gebied van bouw, GWW (grond-weg-waterbouw), timmer en elektra werk heb ik hier veel mogen leren en ben ik met mijn bedrijf uiteindelijk uitgegroeid tot een professioneel bouwbedrijf met vele specialistische collega’s.

Samenwerken is de sleutel tot succes ook moet u tijdens projecten blijven communiceren tot het eind. Ik wil graag het verlengstuk zijn waar u en uw ideeën werkelijkheid worden.

Graag ga ik ook creatieve ideeën aan voorbeelden zijn te vinden onder het kopje Projecten