Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2020 Bouw Service Vrieling Developed By CompanyBoost

Reparatie aan uw woning

Als bouwbedrijf in Roden (Drenthe) verzorgen wij reparaties uit voor vaste opdrachtgevers in de regio en particulieren. Wij verzorgen u door periodiek de kozijnreparatie en schilderwerk uit te voeren. Uiteraard kunnen wij naar wens ook reparatiewerkzaamheden aan uw badkamer, keuken, woning of bedrijfspand verrichten.

 

 

Heeft schade aan uw woning? Bouwservice Vrieling heeft de ervaring op het gebied van gevel reparatie, kozijn reparatie, lekkages, schilderwerk, glas vervangen en overige denkbare reparaties aan uw woning.

Het onderhouden van uw woning doet u niet zomaar. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een bedrijf die dit professioneel aanpakt. De kwaliteit en het afwerken van onderhoud van uw woning is zeer belangrijk voor de waarde van uw woning.

Heeft u zelf geen kennis hoe u het reparatie van uw woning moet aanpakken? Of heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij u langs voor een kop koffie

De kosten van het repareren van uw dak lopen erg uiteen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen om alleen de woonkamer dak te laten repareren maar ook de slaapkamers en de zolder. Wilt u een schatting hebben van de kosten? Neem contact op via Offerte aanvragen of bel naar 0641225221