Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u
akkoord met het plaatsen van cookies.
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2020 Bouw Service Vrieling Developed By CompanyBoost

Renovatie van uw woning

Als bouwbedrijf in Roden verzorgen wij tijdens een renovatie naar uw wensen werkzaamheden aan voor uw badkamer, keuken, woning of bedrijfspand. De werkzaamheden worden verricht door professionals zodat uw woning weer voldoet aan de eisen van vandaag de dag. Door woningrenovatie uit te voeren zorgen wij ervoor dat uw keuken, woning, pand of badkamer weer de karakteristieke eigenschappen heeft samen met de duurzame en moderne vernieuwingen.

Bouwservice Vrieling voert voornamelijk de volgende renovatie’s uit: Reparatie van hout rot, plaatsen van veiligheidsglas, boeidelen vervangen, dak herstel, dak vervangen, dakraam(en) plaatsen en stukadoorswerk. Staat een van uw wensen er niet tussen? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. 

 

Het renoveren van uw woning doet u niet zomaar. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een bedrijf die dit professioneel aanpakt. De kwaliteit en het afwerken van onderhoud van uw woning is zeer belangrijk voor de waarde van uw woning.

Heeft u zelf geen kennis hoe u het renoveren van uw woning moet aanpakken? Of heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij u langs voor een kop koffie

De kosten van het renoveren van uw woning lopen erg uiteen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen om alleen de woonkamer te laten renoveren maar ook de slaapkamers en de zolder. Wilt u een schatting hebben van de kosten? Neem contact op via Offerte aanvragen of bel naar 0641225221